TEST: Steamery Cirrus 3 Iron Steamer

TEST: Steamery Cirrus 3 Iron Steamer

Betyg

9.4

Kläderna lämnas skrynkelfria

Vattenstänk kan förekomma

Bäst i vårt test av steamers

Sammanfattning

Vi fick möjligheten att testa Steamery Cirrus 3 Iron Steamer år 2022, och än idag används steamern flitigt hemma. Speciellt när man snabbt behöver fräscha upp ett plagg och inte har tid att tvätta i tvättmaskinen. På nedan bilder kan ni se resultatet före och efter.

Klick på länkar till återförsäljare kan ge oss provision

Kan steama och stryka

Cirrus 3 Iron Steamer erbjuder det bästa av två världar: den kan användas som ett traditionellt strykjärn för en mer pressad look, eller som en steamer för ett mer naturligt resultat.

Steamern är designad för att kunna steama både hängande och liggande. Du kan antingen placera kläderna på en plan yta, som en bordsskiva med en handduk som underlag, eller hänga dem på en klädhängare. Vi rekommenderar att hänga kläderna för bästa resultat och minsta risk för vattenstänk.

Redo på 30 sekunder

Allt man behöver göra är att fylla i vattenbehållaren, koppla i steamern i ett utag och klicka på av/på-knappen. Efter ungefär 15-30 sekunder är steamern redo att användas.

Anti-puff för minskat vattenstänk

En innovativ funktion som vi uppskattar är dess anti-puff teknologi, som minimerar risken för vattenstänk under användning. Även om den inte är helt felfri så presterar funktionen bra, Vidare kan vattenstänk minskas genom att hålla steamern lite längre ifrån kläderna och arbeta med en långsammare takt.

Sammanfattning

Vi är väldigt nöjda med denna steamer och har använt den flera gånger i vckan sedan vi fick möjligheten att testa produkten. Vi kan varmt rekommendera Cirrus 3 från Steamery.