TEST: Neatsvor X650 Pro

TEST: Neatsvor X650 Pro

Test av Neatsvor X650 Pro

Fördelar

Mycket kraftfull

Premiumdesign

Användarvänlig app

Bra våttorkning

Enkel uppsättning

Nackdelar

Saknar automatisk tömning

Något högt prissatt

Klick på länkar till återförsäljare kan ge oss provision

Betyg
9

Sammanfattning

Vi testade Neatsvor X650 Pro under en månads tidsperiod. Robotdammsugaren överträffade våra förväntningar. Framför allt gillar vi hur enkelt det var att komma igång med dammsugningen, samt den kraftfulla motorn som fångade upp damm mycket effektivt.

Städresultat

9

Våttorkning

7

App

9

Funktioner

7

I paketet

Utöver robotdammsugaren medföljer:

  • Vattenbehållare (350 ml)
  • Gummiborste för våttorkning
  • Extra mopp för våttorkning
  • Dammbehållare
  • 4 borstar
  • Huvudborste för dammsugning
  • Extra filter
  • Laddningsstation

Att komma igång

Processen för att komma igång var väldigt smidig. Ladda ner Smart Life appen, koppla upp Wi-Fi, klicka på de två borstarna, tryck på knappen Smart Clean i appen och sedan börjar X650 Pro jobba.

Appen

I appen kan man följa hur robotdammsugaren mappar upp rummet och gör en rutin för städningen. Man kan definiera olika zoner, no-go zoner och manuellt starta och stoppa robotdammsugaren. I inställningarna kan man styra robotdammsugaren manuellt, justera kartan, ställa in en timer, justera sugkraften och därav ljudnivån, se vattennivån, justera inställningar för röststyrning och se städhistoriken.

Man kan även enkelt ställa in så att robotdammsugaren börjar städa vid specifika tider, eller när man inte är hemma. Vi har ställt in så att dammsugaren sätter igång när vi inte är hemma, och återgår till laddningsstationen innan vi kommer hem.

Under inställningen voice and volume kan man justera ljudnivån och ändra språk från engelska till 11 andra språk, exempelvis svenska och japanska.

I vårt test som pågick under en månad noterade vi inga problem med appen.

Prestanda

Både dammsugningen och våttorkningen presterar bra. Maxeffekten på 6000 Pa är verkligen mycket effektiv. Det kan hjälpa ta bort hund- och katthår.Robotdammsugaren manövrerar effektivt vid hörn, stolsben och klarar av mattor. Sladdar kan vara ett problem, och i så fall kommer robotdammsugaren sluta dammsuga och meddela i appen. För trösklar kan man köpa till tröskelrampar.

Pris

X650 Proär prissatt i övre mellanrpisklassen, och en effekt på 6000 Pa och god prestanda hittar du inte till lägre pris. Vill du ha en mycket kraftfull robotdammsugare som även kan moppa och dessutom är estetiskt tilltalande så gör du ett mycket bra köp med X650 PRO. Desssutom får du 15% rabatt på ditt köp med rabattkoden produkttestarna15.

Sammanfattning

Neatsvor X650 Pro är för dig som vill ha en kraftfull robotdammsugare som bara fungerar. Att spara tid är nyckelordet, och det gör X650 Pro bra.

SÅ GICK TESTET TILL

Vi testade Neatsvor X650PRO under en månads tidsperiod. Robotdammsugaren utvärderades på städresultat, funktioner och pris. Baserat på resultaten har vi tilldelat NeaZtsvor X650PRO utmärkelsen rekommenderad och givit betyget 9 av 10.

UTVÄRDERING

SPECIFIKATIONER

Sugkraft6000 Pa
Storlek33 x 33 x 9,8 cm
Ström21-30 watt
Spänning14.4 volt
Dammbehållare0.6 l
Vattentank350 ml
Trösklar15 mm
Smart appJa
SchemaläggningJa
KartläggningJa
No-go zonJa
RöststyrningJa
Automatisk laddningJa
Automatisk tömningJa
VåttorkningJa
VåningarJa, 5 våningar
Språk13 språk

Neatsvor X650 Pro

15% rabattkod: produkttestarna15