TEST: MyBlend 3 trådlös mixer

TEST: MyBlend 3 trådlös mixer

Betyg

9.3

Trådlös och portabel

Stark motor

Många positiva omdömen

Bästa portabla mixern i vårt test

Sammanfattning

Vi har testat MyBlend 3, en portabel mixer till ett väldigt förmånligt pris. Vi har använt MyBlend 3 precis så som den är tänkt: Vi har tagit med mixern till jobbet och mixat frukt, grönsaker, bär och is utan problem.

Vi är mycket nöjda med hur pass smidig mixern är, och är det en portabel blender du är ute efter så är MyBlend 3 det givna valet.

Klick på länkar till återförsäljare kan ge oss provision

Motor7V
Kapacitet500 ml
Vikt0,6 kg
Laddningstid3 timmar
LaddningUSB-C
Användningarca. 14 / laddning

Portabel

Det bästa med MyBlend 3 är dess portabilitet. Med en vikt på endast 0,6 kg och en kompakt design som inkluderar en 500 ml behållare, är det enkelt att ta med sig mixern. Oavsett om du är på jobbet eller på en picknick, kan du göra en fyllig smoothie på plats.

Kraftfull

Vi är mycket nöjda med mixerns prestanda. De smoothies vi har gjort har varit klumpfria och smidiga. Motorn är tillräckligt kraftfull för att hantera allt från frusna blåbär och babyspenat till isbitar.

Hur går det till?

MyBlend 3 behöver inte en strömkälla för att fungera. Du laddar den enkelt via en medföljande USB-C-kabel, och därefter kunde vi göra ungefär 14 smoothies per laddning. Vi har funnit att vi bara behöver ladda mixern ungefär varannan vecka vid daglig användning. Full laddning tar cirka 3 timmar.

För att göra din första smoothie, börja med att tillsätta vatten och sedan de ingredienser du önskar. Dubbelklicka på startknappen, och din smoothie är klar att avnjutas, var du än är.

Om din smoothie inte blir som du hade tänkt dig, är det enkelt att justera konsistensen genom att tillsätta mer vatten och mixa igen.

Färgval

Mixern finns att välja i färgerna vit, svart, rosa, blå och mint.

Omdöme

Vi har haft stor nytta av MyBlend 3 och är särskilt imponerade av dess kraftfulla motor och portabilitet. Om du är på jakt efter en portabel mixer, tror vi att du kommer att bli mycket nöjd med MyBlend 3.