TEST: Flowlife Flowgun Pro 2.0

TEST: Flowlife Flowgun Pro 2.0

Betyg

9.5

Mycket kraftfull

Enkel att använda

Många munstycken

Tung vikt

Premiumvalet i vårt test av massagepistoler

Sammanfattning

Vi har använt Flowgun Pro sedan 2021 för att både värma upp och återhämta i samband med träning. Vi är mycket nöjda med kvaliteten och kan rekommendera massagepistolen som det bästa valet i premiumprisklassen.

Klick på länkar till återförsäljare kan ge oss provision

Slaglängd10 mm
Slag / minut1400 – 3200
Vikt970 g
Nivåer6
Batteritid3 – 8 h

Hur vi använder Flowgun

Det finns främst två användningsområden där vi funnit Flowgun som mest effektiv; innan och efter träning.

Innan träning kan man använda Flowgun för att öka blodflödet till stela muskler. Det förbereder musklerna inför passet och gör uppvärmningen smidig. Perfekt om man varit stillasittande hela dagen innan träningspasset.

Någon timma efter träningspasset kan massagepistolen även hjälpa till med ökat blodflöde och hjälpa till i återhämtningsprocessen.

Vi har framför allt funnit användning av massagepistolen på framsida och baksida lår, vader, axlar och armar, och tack vare hur handtaget är konstruerat så är det enkelt att komma åt överallt.

Oftast används vibrationsnivå två innan träning, och nivå 2 – 3 efter träning. Även på nivå 3 så är massagepistolen väldigt stark.

Munstycken och vår favorit

Det finns sex munstycken som medföljer, och våra två favoriter är de rundade munstyckena. Den ena är mjukare, och den andra har en hård yta.

Man behöver heller inte ladda massagepistolen ofta, speciellt om man använder nivå 2-3 oftast. Det går flera veckor innan den behövs laddas på nytt, även när den används flera gånger i veckan.

Själva väskan som man får massagepistolen i är gör det smidigt att ta med sig massagepistolen.

Tung i vikten

Om vi ska nämna något negativt med massagepistolen så skulle det vara dess vikt på 970 gram. Vill man ha en lättare massagepistol så finns det andra alternativ både inom Flowlifes sortiment och andra företag. Se vårt test av massagestolar för att fler modeller.

Sammanfattning

Vi är hur nöjda som helst med Flowgun Pro 2.0. Den fungerar lika bra idag som när vi först fick testa produkten, och massagepistolen har varit ett bra hjälpmedel innan och efter träningen.