TEST: Cosori Dual Blaze Airfryer

TEST: Cosori Dual Blaze Airfryer

Airfryer bäst i test - Cosori Dual Blaze

Betyg

9.8

Bra konstruktion

Lätt att rengöra

Kan ej startas via appen

Bäst i vårt test av airfryers

Sammanfattning

Vi har långtidstestat Cosori Dual Blaze Airfryer. Framför allt gillar vi hur pass rymlig den är tack vare dess utformning, samt hur lätt den är att rengöra till skillnad från andra airfryers. Och givetvis bereder den mycket goda och krispiga fries. Vår vavorit när det kommer till airfryers.

Klick på länkar till återförsäljare kan ge oss provision

Effekt1700 w
Kapacitet2.5 kg
Volym6.4 liter
Program6
AppJa
DisplayJa

Enkel rengöring

En av de främsta anledningarna till att välja Cosori Dual Blaze Airfryer är dess enkla rengöring. Vi uppskattar verkligen hur Cosori har löst en av de mest irriterande utmaningarna med airfryers: svårigheten att hålla dem rena. Till skillnad från andra modeller vi har testat, erbjuder Cosori Dual Blaze en interiör som är enkel att rengöra.

Grillytan är smart designad för att vara avtagbar, vilket gör det enkelt att komma åt och rengöra botten och grillsatsen.

Airfryer bäst i test - Cosori Dual Blaze
Airfryer bäst i test - Cosori Dual Blaze
Airfryer bäst i test - Cosori Dual Blaze

Inställningar och funktioner

Cosori Dual Blaze har en maxtemperatur på 205 grader, som du enkelt ställer in via touch-knapparna på displayen. Displayen är också utrustad med flera förinställda program och inställningar.

Till vänster kan du välja mellan program för kyckling, stek, skaldjur, grönsaker, pommes och fryst mat. Till höger finns alternativ som airfrya, återvärm, rosta, varmhållning, baka och halstra. Om du inte gör något val, blir standardinställningen automatiskt airfry.

App & röststyrning

Cosori Dual Blaze är kompatibel med VeSync-appen, där du kan få notiser om matlagningen och även styra airfryern direkt från din telefon. Vi gillar att appen också erbjuder en mängd recept för extra inspiration. Även om du inte kan starta enheten via appen, vilket kan ses som en säkerhetsåtgärd, kan du styra den med röstkommandon via Google Home och Amazon Alexa.

Sammanfattning

Efter att ha testat Cosori Dual Blaze Airfryer under 2022 och 2023, kan vi säga att den har överträffat våra förväntningar och ersatt tidigare testvinnare. Vi hade tidigare testat Cosori Premium, som inte utsågs till bäst i test, men när vi fick möjligheten att testa Dual Blaze så visade det sig att airfryern hade fått flera förbättrade aspekter. Sett till pris placerar den sig i mellanprisklassen, vilket gör den till ett utmärkt val för de flesta hushåll.

Tillverkarens produktinfo: