Skruvdragare Bäst i Test

2021-09-25

Bästa Skruvdragare 2021

Ett smidigt hjälpmedel i hemmet är den klassiska skruvdragaren. Bästa kompisen att ha till hands för blåsfria händer och gott humör efter både korta & längre skruv-arbeten. Modellerna är många och kommer ofta med varierande tilläggs-funktioner. Är du på jakt efter en ny en bra skruvdragare? Då har du hittat till rätt artikel! Här på Produkttestarna har vi sammanställt en lista över bra och populära skruvdragare. Lycka till med köpet!

BÄST I TEST
SKRUVDRAGARE

Bosch
GSR 18V-28

4.7/5

SKRUVDRAGARE
PRISVÄRD

Milwaukee
M12 BDD-202C

4.1/5
Innehåll

1 | BOSCH GSR 18V-28 - Bästa Skruvdragare 2021

Du som ofta arbetar med trä behöver förstås en skruvdragare som håller en riktigt hög standard. Med Bosch GSR 18V-28 får du professionell prestanda i ett multifunktionellt format. Detta är nämligen inte enbart en skruvdragare. Maskinen kommer med en chuck på 13 mm, och är designad till borrning i trä och stål. Skruvdragningsfunktionen kan hantera skruvar med en diameter på upp till 8 mm. Denna härliga produkt är dessutom sladdlös! En riktigt bra produkt för dig som vill ha det allra bästa på marknaden idag.

Kompakt, ergonomisk och sladdlös

En bra skruvdragare är designad med dig som användare i åtanke. Det innebär en ergonomisk och kompakt design som underlättar för dig vid användning. Bosch GSR 18V-28 är dessutom sladdlös, vilket innebär att du slipper bekymra dig över sladdar och eluttag. Maskinen kommer med två stycken batterier på 4Ah, samt en laddare. Du får här en riktigt bra produkt som kan hantera allt du kan tänka dig, på ett bekvämt och smidigt sätt.

Hanterar trä, metall och allt möjligt

Detta är en riktigt multifunktionell produkt som kan hantera allt möjligt. Du kan borra i trä med borrar på upp till 38 mm i diameter och i stål upp till 13 mm. Det går förstås att använda maskinen till annat material som exempelvis hårdplast. När det är dags för skruvdragning och dylikt hanterar maskinen skruvar med en diameter på max 8 mm. Med Bosch GSR 18V-28 slipper du alltså ha flera apparater som ligger och skräpar i garaget. Du får istället en enda produkt för allt möjligt!

Extra funktionalitet

Utöver den utomordentliga prestandan får du dessutom en del extra funktionalitet med denna härliga produkt. Du får exempelvis möjlighet till två växlar, Autolock, och Electronic Cell Protection. Till det något högre priset får du alltså funktionalitet som lever upp till dina högre förväntningar. Detta blir därför den perfekta allt-i-ett produkten för dig som hemmafixare eller hobbysnickare.

Sammanfattning

Bosch GSR 18V-28 är en premiumprodukt som verkligen erbjuder dig allt du behöver för pengarna. Här får du en maskin som kan hantera allt möjligt: skruvdragning, träborrning och metallborrning. Du får dessutom extra funktionalitet såsom Autolock. En maskin som rekommenderas till både proffs & glada amatörer. Vårt val av Bästa Skruvdragare 2021.

2 | Milwaukee M12 BDD-202C - Prisvärd Skruvdragare

Du som vill ha en produkt som levererar en balans mellan prestanda och pris borde ta en titt på denna skruvdragare från Milwaukee. Denna produkt är nämligen ett riktigt prisvärt alternativ för dig som vill ha en bra produkt som du kan förlita dig på, men som inte kostar skjortan. Rimligt pris, otroligt bra batteri och komfortfunktioner i samband med en ergonomisk design gör detta till ett bra alternativ.

Batteridriven och kompakt

Den kompakta designen i samband med att detta är en batteridriven produkt innebär att Milwaukee M12 BDD-202C är en skruvdragare som du kan använda dig av närsomhelst och varsomhelst. Produkten är under 19 cm lång. Den är alltså perfekt för dig som arbetar i begränsade utrymmen, exempelvis i ett mindre garage. Det blir dessutom mycket enklare att använda dig av produkten i konstiga vinklar – något som ofta är ett måste för dig som hobbysnickare!

Batteri-indikator och LED-belysning

En bra produkt erbjuder dig mer än enbart det mest grundläggande. Alla skruvdragare kan förstås lossna på skruvar, men det är inte alla som erbjuder dig bekväma funktioner såsom en batteri-indikator och LED-belysning. Detta gör det riktigt smidigt för dig som hobbysnickare, eftersom du lätt kan se hur mycket batteritid du har kvar, samt kan se mycket bättre i sämre ljusförhållanden.

Batterier, laddare och väska ingår

Med denna produkt får du ett komplett paket. Två stycken batterier på 2 Ah, en laddare och en praktisk väska ingår nämligen vid köp av denna skruvdragare. Detta gör denna redan prisvärda produkt ännu bättre. Du som vill slippa köpa tillbehör till din nya maskin har alltså helt rätt val i denna produkt!

Sammanfattning

Detta är en prisvärd produkt som heter duga. Här får du nämligen en batteridriven och kompakt skruvdragare med härlig funktionalitet såsom en batteri-indikator och LED-belysning. Dessutom ingår tillbehör vid köp av denna produkt. Det innebär ett riktigt prisvärt paket för dig som är ute efter en ny bra skruvdragare!

Köpguide

Skruvdragare och borrmaskin i ett

Du som vill ha en skruvdragare och borrmaskin i ett behöver betala ett något högre pris för detta. Det blir dock garanterat värt det, eftersom du slipper ladda upp två separata produkter, och kan snabbt hoppa mellan borrning och skruvdragning. Ett exempel på en lämplig produkt är vårt bäst i test alternativ. Med det får du riktigt bra prestanda, samt en hel del extra funktionalitet!

.Vi hoppas ni hittar en Skruvdragare att trivas med!

Vi gör vårt bästa för att testet ska vara hjälpsamt för dig

Lämna gärna ditt betyg 🙂

Genomsnitt: 0 / 5. Antal betyg: 0

Relaterade artiklar