Kattmat bäst i test

2021-09-11

Bästa Kattmaten 2021

Vilken som är den Bästa Kattmaten är kanske inte skrivet i sten direkt, smaken är bland katter likt hos dess ägare tämligen olika. Vad man dock kan säga är att vissa produkter innehåller ett mer näringsriktigt innehåll, samt att vissa produkter tycks vara generellt godare enligt våra vänners sätt att se på saken. Att servera vår fyrbente kamrat den dyraste kosten bara för att se vår kisse rynka på näsan har vi nog alla gjort. 

Sammantaget är väl att katter är som folk är mest – typ. Nyttigt och gott går inte alltid hand i hand så det blir till att kompromissa med en bra och nyttig basföda för att emellanåt plocka fram tårtan. Produkterna vi har nedan är alla av bra kvalité och innehåller de ämnen som en katt behöver för att må bra. Ps: På bilden ovanför tar sej Sonja en tupplur på kudden efter en rejäl portion.

BÄST I TEST

Bäst Kattmat 2021

Purenatural Cat Adult

4.8/5

FÄRSKFODER

Bäst Kattmat 2021

Vaisto Cat

4.8/5

ANPASSAD KOST

Bästa Kattmaten 2021

Royal Canin Weight

5/5

1 | Purenatural Cat Adult – Bäst i Test

Bäst Kattmat 2021

Purenatural Cat Adult är en mycket populär, näringsriktig och uppskattad kost av våra 4-benta vänner. Purenatural finns som både våt och torrfoder.

Purenatural Cat Adult kommer med en hög proteinhalt samt både nödvändiga spårämnen & vitaminer. Produkten är även hypoallergen då de ämnen som ofta ger allergiska reaktioner är borttagna. Här finns varken tillagda färgämnen, smaker eller konserveringsmedel.

Då denna kattmat ges många goda omdömen av framförallt de som serveras + att fodret är både nyttigt samt har ett rimligt pris blir Purenatural Cat Adult toppvalet i Bästa Kattmat 2021.

VåtFoder – Purenatural Cat Adult

Bäst Kattmat 2021

TorrFoder – Purenatural Cat Sterilised Adult 

Bästa Kattmaten 2021

Sterilised Adult Chicken är ett torrfoder som passar extra bra för både kastrerade och innekatter upp till 7 års ålder. Kosten har en bra balans mellan protein (33%) vs fett (14%) så att inte vikten läggs på allför lätt. Purenatural är producerat med enkom naturliga råvaror samt är helt fria från soja, vete och mejeriprodukter. Fodret är även helt fritt från onaturliga färg eller smakämnen.

C-vitamintillskott via tranbär för urinvägarna samt både Omega 3 & 6 för att hjälpa kattens leder, samt havre, linfrö, havstång och MOS och FOS för att motverka oönskad bakteriebildning.

Innehåll

2 | Vaisto Cat – Bästa Kattmaten 2021 Färskfoder

Bäst Kattmat 2021

Vaisto Cat – Färskfoder

Helfoder med 100% naturliga ingredienser med alla nyttiga aminosyror och mineraler. Helt utan tillsatser i form av spannmål eller konserveringsämnen. Bullarna är rå-frysta för att optimalt bevara fodrets naturliga näringsämnen är lätta att plocka fram och tina är på 25 g st. Fodret fungerar även utmärkt för våra kattungar då även halten av D-vitamin, jod och koppar är balanserad.

Kyckling/Nöt Köttbullar

Bäst Kattmat 2021

Gris Köttbullar

3 | Royal Canin - Bäst Kattmaten 2021 Indoor / Outdoor

Bäst Kattmat 2021

 Royal Canin Indoor / Outdoor

Royal Canin Indoor 27 är ett helfoder för fullvuxna inom/utomhuskatter med en väl anpassad kalorihalt för att hålla vikten på ett bra sätt.

  • Kalorihalt anpassad till aktivitetsnivå för katter inomhus/utomhus
  • Motverkar uppkomsten av hårbollar
  • Motverkar illaluktande avföring.
  • Förebygger mot tandsten.
  • Antioxidanter, vitamin E och C för bätte immunförsvar.

Royal Canin Våtfoder  i sås

4 | Kattmat Bäst i Test Anpassad Kost

Viktkontroll

Bästa Kattmaten 2021

Royal Canin 
Cat Weight Satiety

Mage

Bästa Kattmat 2021

Pro Plan Cat Delicate Turkey & Rice

Njurar

Våtfoder – Kyckling

Royal-Canin-Renal-Chicken

Torrfoder

Veterinary-Diets-Renal-torr

Allergi

Våtfoder 

Specific Food Allergy Management FDW – Ett hypoallergent veterinärfoder för foderintolerans som innehåller lamm & ris. Kvalitets-foder med en  hög smältbarhet.

Torrfoder

ROYAL CANIN VETERINARY DIETS HYPOALLERGENIC – Komplett dietfoder med en sammansättning som minskar intolerans – används vid symtom på foderallergi,  diarré samt  förstoppning,

Ej i lager

5 | Godaste Godis

Cosma Snackies Maxi Tube – frystorkat kattgodis

Bästa kattgodis

Trixie – Dentinos med vitaminer

Trixie är ett godis rikt på vitaminer vars struktur även hjälper till att rengöra kattens tänder. Produkten kommer utan tillsatt socker.

Innehåll: Spannmål, kött och animaliska biprodukter av kött, fisk och fiskbiprodukter, oljor, fetter, mineraler, vegetabiliskt protein extrakt, ägg, äggextrakt och jäst.

Kattgräs med keramikskål

kattgräs

Kattgräs hjälper på ett bra sätt till att underhålla din katts mage med att bli av med hårbollar. En bra hjälp speciellt för innekatter som inte har naturlig tillgång till gräs.

Vi gör vårt bästa för att testet ska vara hjälpsamt för dig

Lämna gärna ditt betyg 🙂

Genomsnitt: 4.3 / 5. Antal betyg: 9

RELATERADE ARTIKLAR